Izgledajte lepše i blistavije

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, koji je se po 24. put održava na teniskim terenima Genex Impuls Hall, svim pripadnicama lepšeg pola koje drže do sebe, a prvenstveno prate svetske trendove u kozmetici, ponudio je širok spektar inovacija

Objekat koji raspolaže sa 2.500 kvadratnih metara ekskluzivnog prostora bio je namenjen isključivo lepoti. Ušuškani štandovi, improvizovani frizerski i totalno opremljeni kozmetički saloni u protekla dva dana utrkivali su se da u velikoj konkurenciji privuku posetioce na besplatni tretman lica, masažu stopala, nadogradnju noktiju ili još uvek popularnu nadogradnju kose.

Tema ove manifestacije su predstojeći novogodišnji praznici, a posetioci su imali priliku da vide najnovije tajne šminkanja, kao i da maznu ideju za novogodišnju frizuru. Sve je mirisalo na šumeće kupke i voćne sapune, a zanimljiv proizvod koji je privukao pažnju starijih dama je "protoxon", serum protiv bora koji se koristi kao zamena za botoks injekcije, a staje svega 3.000 dinara.

Najveći hit ovog sajma bile su masažne fotelje, koje pružaju potpuni komfor, udobnost, ali i, najbitnije, zdravlje. Fotelja napravljena od eko kože za samo nekoliko minuta može da vam otkloni bol u mišićima, stres, napetost i umor. Kombinacijom mehaničke i vazdušne masaže, po rukama, nogama i leđima osetićete blago lupkanje, trljanje, gnječenje, pritiskanje, ritmičku masažu… Kada ustanete, shvatićete da zdravlje nije privilegija, već nagrada za brigu o sebi.

Legenda kaže da postoji jedno ostrvo, drugačije od bilo kog drugog. Ime mu je "Ostrvo lepote, a put do njega znaju samo sirene”.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još