Lukić zadovoljan pojačanjima i pripremama

BEOGRAD, 15. februara 2011. (Beta) - Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić ocenio je da se ekipa dobro pojačala u zimskom prelaznom roku i da će navijači na proleće videti "dobru Crvenu zvezdu sa odličnim pojedincima".

Na "Marakanu" su ove zime stigli Brazilac Evandro i Kolumbijac Borha, dok se Uroš Ćosić iz moskovskog CSKA vratio u klub u kojem je ponikao na šestomesečnu pozajmicu.

"Na početku prelaznog roka rekli smo da ćemo dovesti igrače za koje smatramo da su nam potrebni. Mislim da smo to uradili. Raduje me nivo profesionalizma koji su na pripremama pokazale novajlije", rekao je Vladan Lukić, a prenosi klupski sajt.

On je izrazio uverenje da će se novi igrači uklopiti i u način života u Beogradu.

"Naši navijači će na proleće videti jednu dobru Crvenu zvezdu, sa odličnim pojedincima", dodao je Lukić.

Crveno-beli su se danas popodne vratili sa dvonedeljnih priprema u turskoj Antaliji, gde su zajedno sa prvotimcima najtrofejnijeg srpskog kluba boravili i igrači filijale Sopota.

"Sada imamo prvi, drugi i treći tim. Mislim da je Zvezda zbog toga u prednosti u odnosu na svoje konkurente i zaista sve to izgleda jako dobro. Moramo da negujemo te timove, a gledajući sa ove strane smatram da Crvena zvezda u tom smislu može da bude zadovoljna", smatra Lukić.

Izabranici Roberta Prosinečkog tokom zimskih priprema odigrali su ukupno devet utakmica i zabeležili četiri pobede (Zeta, Sutjeska, Grbalj, Spartak iz Trnave), četiri remija (Koper, Steaua, Univerzitatea, Šahtjor "B") i jedan poraz (Toronto).

"Verujemo u ovo što radi. Idemo da igramo fudbal koji naš trener želi, a to je napadački. Zvezdina igra ponovo postaje maštovita", ocenio je predsednik Crvene zvezde.

U prvom kolu prolećnog dela Super lige Zvezda će igrati protiv Smedereva na svom terenu, 27. februara, a generalna proba pred nastavak prvenstva zakazana je za iduću nedelju, 20. februar, kada na "Marakani" gostuje banjalučki Borac.

Pogledajte još