OBRUKAO SI SEBE I SINA, NEĆEŠ NAS VIŠE VIDETI: Nadežda Biljić očajna zbog ponašanja Tome Panića u "Zadruzi 4" (FOTO)

Meneken Toma Panić već duže od mesec dana boravi na rijaliti imanju u Šimanovcima. Zbog prisnog odnosa sa zadrugarkama Draganom Mitrović i Milicom Kemez njegova izabranica, pevačica Nadežda Biljić, poručila mu je da ga ostavlja, te da će o viđanju njihovog šestomesečnog sina Longa odlučiti sud.

Nakon vrelih poljubaca tokom "Masnih fota" sa Aleksandrom Nikolić i Paulom Hublin, Nadežda više nije želela da ćuti, te je na svom Instagramu uputila oštru poruku Paniću.

- Obrukao si sebe i sina, zato više ni mene ni njega nećeš videti. Sad me blati, zabole me. I nisi za bolje, nego za kurve, to je tvoj nivo - napisala je bivša zadrugarka sinoć.

Kako su joj pratioci na ovoj društvenoj mreži savetovali da oprosti Tomi, te da mu da drugu šansu zbog deteta, pevačica se danas ponovo oglasila.

- Ne mogu da shvatim žene koje mi pišu: "To je sve rijaliti, oprosti mu, imate dete". Opraštajte vi svojim muževima slobodno, pa neka vas varaju celog života, a vi budite slepe i gluve zbog dece... Pa deca vam najviše i pate zbog svega toga. Glupi Balkan - napisala je Nadežda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još