Luis Fabijano najavio odlazak iz Sevilje

BEOGRAD, 15. februara 2011. (Beta) - Brazilski napadač Luis Fabijano rekao je da je došlo vreme da napusti ekipu Sevilje, za koju nastupa od 2005. godine.

On ima ugovor sa španskim klubom do juna 2011, a još letos je bio blizu prelaska u italijanski Milan.

"Sastaću se uskoro sa čelnicima kluba kako bismo se dogovorili šta je najbolje za obe strane, jer je moj period u Sevilji završen", rekao je Fabijano brazilskom listu Globo.

Luis Fabijano je ove sezone na 29 utakmica postigao 12 golova, ali je u poslednje vreme često na klupi za rezervne igrače.

"Poslednjih nekoliko meseci bili su izuzetno teški za mene. Imao sam problem sa povredom, ali i raznim nagađanjima da li ću ostati u klubu ili ne. Pored toga, trener je odlučio da me preseli na klupu. Sve to, međutim, moram da prihvatim i čekam novu šansu", istakao je brazilski napadač koji je za klub iz Andaluzije odigrao 141 utakmicu i postigao 70 golova.

Fabijano je pre Sevilje u Evopi igrao još za francuski Ren i portugalski Porto, dok je u domovini nastupao za Ponte Pretu i Sao Paulo. Za nacionalni tim Brazila odigrao je 43 utakmice i postigao 28 golova.

Pogledajte još