KRIV SAM, NISAM TO SMEO SEBI DA DOZVOLIM: Miki Đuričić prvi put posle diskvalifikacije iz "Zadruge 4" progovorio o skandalu sa Tomovićem (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić je u ovonedeljnom izdanju svoje emisije "Amidži šou" ugostio veoma interesantnu ekipu: Radišu Trajkovića Đanija, Ivu Grgurić, Mikija Đuričića, El Buena i Aleksandra Sofronijevića.

Miki Đuričić je odmah na početku emisije otkrio "gde je nestao" posle diskvalifikacije iz "Zadruge 4".

- Ostao mi je telefon tu... Ne moram se vraćati, bolje ovo, planiramo kuvanje neko, ako Bog da da krene na Red TV-u. Mi smo puni tih zanimljivih jela, jedemo crevca, škembiće, krvavice - rekao je Miki.

Miki se zatim osvrnuo na svoj sukob sa Vladimirom Tomovićem.

- Iskontrolisao sam se jednom, dva puta, treći put nisam mogao, noć pre toga sam izneo stav, čovek me vređao. Ja sam ga pitao od koga sam ukrao, on mi se uneo u facu, ja sam gurnuo... Kriv sam, nisam smeo to sebi da dozvolim, trebalo je da se iskuliram, ali izgleda da ja više nemam živaca za to. Nije trebalo tako da odreagujem. U godinama sam kad nisam spreman da fejkiram, da pravim priče, kod mene je tako kako je, šta da radim - istakao je Đuričić.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.