ON JE OLOŠ BEDNI, DŽUKELA OBIČNA: Ljupka Stević žestoko zaratila sa Markom Janjuševićem Janjušem

Tokom protekle noći u "Zadruzi 4" održana žurka za pamćenje, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena Ljupka Stević.

Iako su gotovo svi bili oduševljeni Ljupkinim pojavljivanjem, Marko Janjušević Janjuš imao je ružne reči za nju.

- Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv - prokomentarisao je Janjuš tokom žurke protekle noći.

Ovo je Ljupku veoma naljutilo, pa je otkrila da joj je ranije pružio podršku, a sada je pljuje, što mu pevačica sigurno neće oprostiti.

- Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična. Je*aću mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar - rekla je Ljupka.

Maja Marinković, sa kojom je Janjuš prevario svoju bivšu spurugu u "Zadruzi 3" bila je oduševljena komentarom pevačice, te ju je javno podržala.

- Tako je kraljice, sve si u pravu, ljubim te puno - napisala je Maja na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: Informer.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još