ON JE OLOŠ BEDNI, DŽUKELA OBIČNA: Ljupka Stević žestoko zaratila sa Markom Janjuševićem Janjušem

Tokom protekle noći u "Zadruzi 4" održana žurka za pamćenje, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena Ljupka Stević.

Iako su gotovo svi bili oduševljeni Ljupkinim pojavljivanjem, Marko Janjušević Janjuš imao je ružne reči za nju.

- Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv - prokomentarisao je Janjuš tokom žurke protekle noći.

Ovo je Ljupku veoma naljutilo, pa je otkrila da joj je ranije pružio podršku, a sada je pljuje, što mu pevačica sigurno neće oprostiti.

- Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična. Je*aću mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar - rekla je Ljupka.

Maja Marinković, sa kojom je Janjuš prevario svoju bivšu spurugu u "Zadruzi 3" bila je oduševljena komentarom pevačice, te ju je javno podržala.

- Tako je kraljice, sve si u pravu, ljubim te puno - napisala je Maja na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: Informer.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Elena says

    Sta reci nasle se dve intelektualke pa komentarisu. Recnik jako bogat.. klošar, bednik itd. Od uvek je moja baba govorila čim se pametan stidi lud se ponosi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.