ISTE SE KAO ANABELA I LUNA: Marija Kulić i Nadica Zeljković žestoko se sukobile (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima postavljeno je pitanje zadrugarki Mariji Kulić.

- Da li je Nadica bila u pravu za sve? - interesovalo je gledaoce "Zadruge 4".

- Ja kad gledam njene suze, meni nije lako. Ali moram da joj kažem da treba da voli svoje dete, a da manje mrzi moje. Šta mislite da li je meni bilo lako kada su spominjali moju Kiju. Treba da te bude sramota kako nazivaš svoju ćerku, gde te sluša cela nacija. Ti se šetaš kao majmunica napumpana, kada si dobra sa Miljanom! - rekla je Nadica Zeljković.

- Ja ću uvek tako da kažem, ti ni ne znaš gde ti je ćerka i sa kim se j*be, ja za moju znam. Što se tvoja nije udala do sada - rekla je Marija.

- Moje dete nema poroke, radila je sa mnom, i završila je škole. Ja nisam ljubomorna kao i ti, moja ćerka je od 19 godina radila sa mnom. Nije lepo da ona tako priča za moje dete, ja nisam plakala zbog moje ćerke za ceo život koliko je ona samo ovde u rijalitiju! - rekla je Nadica.

- Tvoja ćerka je od moje trudne ćerke krala hranu, a i otimala je muževe. Ti si jedna folirantkinja, i samo glumiš - dodala je Marija.

Lepi Mića hteo je prokomentariše celu situaciju nakon što su se Marija i Nadica Zeljković sukobile.

- Ja sam sa Marijom ušao u sukob kada sam branio Miljanu, majka mora da bude u svemu. Marija nije smela sebi da dozvoli da izgovori neke stvari Miljani. I zbog toga je došlo do sukoba između njih dve, jer je i Nadica to mislila. Malo je ružno da dve žene pričaju na ovom nivou, ali u tim stvarima je Nadica u pravu. Marija je sama sebi dozvolila da ulazi u sukboe zbog Miljane. Dovodi se u pitanje da li Miljana inteligentna, ona je sposobna devojka, pravi pare, e sad, jedini problem je koga ona voli! U ovoj priči da! I iz tog problema se rađa najveći problem. Ja sam rekao Zoli... - pričao je lepi Mića.

- Ja neću da dozvolim da ćerka izdržava muža, da mu daje novac za drogu, za kocku - odbrusila je Marija.

- Moja Kristina kada mi je rekla da će se udati za Slobu, prvo što sam joj rekla jeste da je neradnik - rekla je Nadica.

- Ja sam rekao Zoli da nije trebao da govori Mariji neke stvari sinoć - dodao je Mića.

- Koji ona bes ima u sebi, koju mržnju ima prema toj deci, to je strašno - pričala je Nadica.

- Ti si jedna seljančura, ljubomorna ženturača - uzvratila je Marija.

Situacija između Nadice i Marije je eskalirala, da su se jedna drugoj unele u lice i izvređale.

- Odakle ti pravo da vređaš Lunu, kad si radila isto što i ona! Ti si muža uzela od žene i sa njim si napravila dete - odbrusila je Marija.

- Luna i njena majka su iste kao vas dve! - odbrusila je Nadica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.