PEVAČ SE OGLASIO NAKON PRIČA DA JE OZBILJNO BOLESTAN: Miroslav Ilić otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Miroslav Ilić doživeo predinfarktno stanje – vest je koja je juče kao bomba odjekunula u domaćim medijima. U kakvom je sada stanju pevač, kao i da li je u bolnici ili kod kuće, samo su neka od pitanja na koja su bili potrebni odgovori. Međutim, pevač nije želeo da drži u neizvesnosti pre svega svoje prijatelje i fanove u velikom broju, pa se oglasio u medijima.

- Nema razloga da se brinete. Sve je u redu. Nemam nikakve tegobe, dobro sam, sve je okej sa mojim zdravljem, hvala Bogu - poručio je Miroslav.

Iako ga već mesecima nije bilo u medijima, Miroslav nije želeo da publika misli da je tome razlog loše zdravstveno stanje. Zato je poslao poruku svima da je dobrog zdravlja i da mu ništa ne fali. To što ne nastupa i što da nema u popularnim emisijama, razlog je pandemija koronavirusa.

- Nemam koncerte sada, ali radim svašta nešto. Snalazim se da ubijem vreme, kao i svi, ustalom - iskreno je rekao Miroslav za "Pink".

Brojne njegove kolege javno su pričale na temu krize koja trenutno vlada estradom, ali Miroslav Ilić na tu temu nije želeo da priča.

- Nezahvaljno je sad bilo šta reći, tako je kako je. Kad prođe sve ovo, pričaćemo o svemu - kratko je samo odgovorio pevač na pitanje novinara.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još