fbpx

Sajam kozmetike

Svečano je otvoren 21. međunarodni kongres i sajam kozmetike na teniskim terenima Genex Impuls Hall-a. Objekat koji raspolaže sa preko dve i po hiljade kvadrata ekskluzivnog prostora bio je prekriven štandovima 80 izlagača iz Srbije, Slovenije, Italije, Francuske, Grčke.... 
Izlagači su se potrudili da prikažu najnovija dostignuća u kozmetici. Posetioci su imali prilike da kupe mnoge proizvode po znatno nižim cenama. Među njima su bili šminka, lakovi za nokte, mirišljave kupke, preparati za i posle sunčanja, sredstva za depilaciju, razne vrste profesionalnih fenova za kosu i mnogo toga... Neki su iskoristili besplatne stručne tretmane po želji. Tako smo, šetajući između štandovima zapazili da je najviše interesenata bilo za nadogradnju noktiju i profesionalno šminkanje. Najviše  posmatrača  bilo je na mestima gde su se prikazivali tretmani za mršavljenje i oblikovanje tela, rusko učvršćivanje tela, najnoviji ležeći i stojeći solarijumi za sunčanje i  biološki tretmani za lice.
Na glavnom stejdžu prisutni su mogli da odahnu i pogledaju Ansambl "Bolero" koji je izvodio flamenko igre iz Španije. U isto vreme, u kongresnoj sali, zainteresovani su mogli da prisustvuju predavanjima kozmetičara, hirurga, dermatologa, farmaceuta i lekara i to sve u cilju edukovanja javnosti.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.