NISMO ŽELELI DA SVE OVO SHVATIMO OZBILJNO: Bojan Vasković progovorio o koroni i smrti menadžera

Bojan Vasković nije navikao da se ne kreće među poslovnim saradnicima, publikom i ne viđa intenzivno sa prijateljima, ali mu, s druge strane, prija što je zbog pandemije više sa svojom porodicom.

Frontmen Leksington benda, otkrio je u jednom intervjuu kako vidi celokupnu situaciju na estradi, ali se najpre osvrnuo na najteži momenat otkad traje pandemija, a to je gubitak menadžera i prijatelja Bora Lalevića.

- Za nas je već osam meseci ovo čudno stanje, jer nismo navikli na ovaj stil života, kao i to što se ne viđamo. Proteklih 15 godina smo se viđali svaki drugi dan u proseku, ali šta da se radi. Kako svima, tako i nama. Ovu situaciju nismo ni želeli da shvatamo previše ozbiljno, jer šta god da se desi mora i da prođe. Najteži momenat je bio kada nam je preminuo menadžer Bor Lalević - rekao je pevač.

- Trudim se, da bi mi bilo lakše, da ne razmišljam mnogo, ali ne može čovek da pobegne. To je bilo relativno skoro, a prethodne dve godine smo bili nerazdvojni. Ne postoje reči koje bi sad objasnile neko stanje. To je sve život, pa moramo da idemo dalje - zaključio je Bojan.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: bojanvaskovic_official/Instagram
Pogledajte još