KRISTIJAN PRITEKAO U POMOĆ: Miljana Kulić upala u jezero, Zola nije uspeo da je izvuče (VIDEO)

Nakon svađe sa Lazarem Čolićem Zolom, sada već njenim bivšim dečkom, Miljana Kulić je zajedničku hranu bacila u jezero pored rehabilitacije. Zadrugarka se odmah pokajala, pa je na sve načine pokušavala da dohvati hranu.

Odmah nakon nastavka emisije, Miljana je istu samoinicijativno napustila, pa se vratila u dvorište i poslužila se raznim pomagalima kako bi dohvatila kese koje su plutale na površini vode.

Miljana se nekoliko puta vraćala sa četkama i metlama, kako bi dohvatila hranu, ali nije imala sreće. Ona je na kraju toliko poludela, da se izula i ušla u jezero kako bi dohvatila bar nešto od hrane, koja do sada nije uništena.

Miljana na kraju nije mogla da izađe iz vode, pa je dozivala zadrugare koji su bili napolju, međutim, pošto je emisija bila u toku, niko osim Zole nije bio napolju. On je čuo, pa se posle dosta nećkanja ipak prihvatio posla. Zola nije mogao sam da je podigne iz vode, pa mu se pridružio i Kristijan Golubović. Oni su prvo pokušali zajedničkim snagama da je izbace iz vode, ali je Zola na kraju odustao, a sve se završilo tako što je Kristijan ušao u jezero i podigao je.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još