PONOVO RADI KLUB: Kultni beogradski restoran "Klub književnika" otvorio je vrata svog legendarnog Kluba

Klub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle na izuzetan prijem.

Ovo važno kulturno mesto u srcu Beograda, koje sledeće godine slavi 75 godina postojnja menjalo se zajedno sa Beogradom, nikada ne gubeći na autentičnosti, okupljajući uvek zanimljive ljude, intelektualce, umetnike, boeme...

Od danas, na adresi Francuska 7, pored bašte Kluba književnika, koja je postala centralni deo ovog restorana, legendarni Klub se budi i nastvlja svoj život.

Klub će imati nešto drugačiji koncept u odnosu na baštu, sa posebnim jelovnikom i programom, a radno vreme biće tri dana nedeljno, od četvrtka do subote od 17 do 23 časa.

Branko Kisić, šef kuhinje, koga smo upoznali ove godine, hrabro je preuzeo posao i uneo promene, koje su brzo bile prepoznate i prihvaćene.

- Nastavljamo da podržavamo slobodoumnost, hrabre ideje, umetnost i građanski duh. Na starom mestu uz nostalgičnu hranu i kvalitetnu muziku nastaviće se mnoge debate o životu... – kaže Branko Kisić.

U skladu sa propisanim merama, Klub je sinoć otvoren.

www.klubknjizevnika.rs

Izvor: Promo
Foto: Luka Cako

Pogledajte još