MAJA GA JE FINANSIRALA, BILA JE TO VELIKA LJUBAV: Taki Marinković iskreno o ljubavnoj vezi svoje ćerke i Marka Janjuševića Janjuša

Otac zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, gostovao je juče u emisiji "Premijra – Vikend specijal" i pričao o odnosu svoje ćerke i Marka Janjuševića Janjuša. On se posebno osvrnuo na haos koji se između njih dvoje desio u Zadruzi.

- Bila je burna noć, svašta se desilo, vidim da su spustili loptu. Ja svojoj ćerki nisam hteo da pružim ruku, to nikada ne bih podržao, taj gospodin bi trebalo da se vrati svojoj ćerki i ženi. Ona je tako htela, on je njom manipulisao. To se tako radi, odvajao je od porodice i prijatelja - rekao je Taki na samom početku.

- Sve je počelo od čuvenog Prcka. Dobila je medu na poklon, sve je bilo okej, pokušao je da spusti loptu, ali kad je čuo pitanje oko Mensura i Anđela odmah je promenio ploču. Verujem da emocije postoje, ona je bila zaljubljena u njega, ona mi je čvrsto obećala da me neće razočarati, ali nikad ne reci nikad. Priznala mi je da nije smela da uđe jer je bila sva plava. Ni Maja nije cvećka, oni su se tukli - bio je iskren Marinković.

- Maja je iznajmila stan na kilometar od mog, pored Dragane Mitar. Ja sve što hoću, ja saznam, ona ima 24 godine, ona hoće da ima svoj život, zato je iznajmila stan. Nije mi bilo svejedno, ja sam je sam odhranio od 15 meseci i nije mi svejedno. U korektnim odnosima sam sa njenom mamom i ona je potresena zbog Janjuševih izjava koje sam poslao advokatu. Ona je njena majka i nije za tu vezu. On je imao gde, kao što je rekla Dragana, Maja je kupovala, finansirala. Nedostaje ozbiljna svota novca. I novac od Instagrama i televizije Pink. Bila je velika ljubav, mislim da je promenila ploču. Voleo bih da uđe neki lep momak, on i dalje voli Maju, ljubomoran je, sinoć je bacio sve kad su pomenuli Anđela i gospodina Mensura - nastavio je priču Taki.

- Video sam i par slika sa Anđelom na splavu, mogao sam to da pustim, nikada to ne bih zloupotrebio, to su slike kao sa fanovima. Anđelo je kulturan i fin momak, ne bih imao ništa protiv. Može sve, osim Janjuša, neka dođe i vanzemaljac, samo ne Janjuš - naveo je on dalje u emisiji.

- Ona je moje dete, jedinica, povredila bi me, bile bi sankcije. I slanje garderobe i rođendana… Ne želim da razmišljam na tu temu. Svako voli da bude lep, htela je da ima manji nosić, veće poprsje, tek će to da se slegne, Maja se operisala tek pre mesec dana. Meni ne smetaju njeni estetski zahvati, ja sam rekao to je to, nema više pipanja. Ona je punoletna, može da radi sa svojim telom šta hoće. Ispalo je da Maja sponzoriše momke, demantujem da je bila u Makedoniji. Kad sam hteo da ga pitam nešto, on je pobegao u "Zadrugu" i bolje što je otišao. Nisam osvetoljubiv čovek, ništa ne bih radio, nek ide svom detetu i svojoj porodici. Znao sam da je Maja zvala njegovu ženu, ona je htela da tad raščisti sa njim - ispričao je Taki.

- Ako se pomire, daleko im lepa kuća od mene. Ako želi da bude sa tim nasilnikom, videli smo šta je bilo, šta je hteo da uradi sinoć, van pameti - zaključio je Majin otac.

Izvor: Objektiv.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.