ZVANIČNO KRAJ BRAKA: Sanja Marinković razvodi se 25. decembra

Nakon skoro deset godina braka nekadašnji bračni partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin odlučili su da svako krene svojim putem, te su pre nekoliko meseci i zvanično podneli papire za razvod braka. Kako saznajemo, brakorazvodna parnica će biti okončana 25. decembra, za kada je zakazano ročište, kada će brak sporazumno biti konačno i sudski razveden. Ovu informaciju za Kurir je potvrdila Marinkovićeva u telefonskom razgovoru.

- Istina je, suđenje je zakazano za 25. decembar. Do tada ništa ne mogu da pričam, dok se ne okonča proces u sudu. Posle toga ćemo se čuti - rekla je voditeljka.

Uskoro bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, kako saznajemo od izvora bliskog Sanji, pa se do detalja dogovaraju o odgajanju sina Strahinje. Već mesecima ona živi s naslednikom, dok se njen još uvek zakoniti suprug odselio iz njihovog zajedničkog stana. Iako se već neko vreme u medijima nagađalo da li je par odlučio da stavi tačku na svoj brak ili ne, popularna voditeljka dugo nije htela da se oglasi o tom pitanju. Sanja je burmu skinula još prošle godine, a iz njenih izjava moglo se jasno zaključiti da je ljubav sa Aleksandrom na izdisaju. Tako je bilo sve do jula, kad je Marinkovićeva potvrdila medijska nagađanja.

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak, i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - prokomentarisala je letos Sanja u SMS poruci na pitanje jednog dnevnog lista da prokomentariše razvod.

Podsetimo, Sanja i reditelj i montažer Aleksandar Uhrin venčali su se 2011. godine, u limuzini, dok su se vozili ka aerodromu. Marinkovićeva je umesto venčanice nosila elegantnu crvenu haljinu. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. Slavlje je trajalo nekoliko dana, nakon čega su se vratili u Beograd.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.