GOCA NE DOZVOLJAVA DA VIDIM ĆERKU: Ivan Marinković odgovorio na prozivke bivše supruge

Pevačica Goca Tržan istakla je da njen bivši muž Ivan Marinković tri godine ne izlazi iz rijalitija, te da zbog toga njihova ćerka Lena nema kontakt sa ocem.

Međutim, Marinković tvrdi da pevačica ne dozvoljava da se ona viđa sa njim.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim - rekla je Goca u svom šou-programu "Moj savršeni brak".

- S ćerkom Lenom nemam kontakt jer je promenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam s njom. Čini mi se da ću morati da se obratim Centru za socijalni rad. Poslednje dve godine bio sam u "Parovima", pa smo se Goca i ja dogovorili da ne dovodi Lenu u rijaliti. Sada ne znam Lenin stav - ispričao je Ivan.

Inače, Ivan je dugovao 400.000 dinara za alimentaciju, a prema rečima Marinkovićevog advokata, to je prošle godine rešeno kada je on uplatio sva dugovanja iz prethodnog perioda.

- Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikad ništa nisam plaćao za dete - rekao je Ivan svojevremeno.

- Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zato što Goca želi da to bude medijski ispraćeno, već zbog toga što je to moja dužnost - ispričao je Marinković svojevremeno.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.