DOK SAM DRŽALA PRVOROĐENO DETE, ZNALA SAM DA GUBIM ONO DRUGO: Megan Markl priznala da je imala pobačaj

Bivša vojvotkinja od Saseksa Megan Markl otkrila je da je izgubila bebu i to dok je sinu Arčiju menjala pelene.

Otkako je s princem Harijem započela novi život van kraljevske palate, njena druga trudnoća bila je glavna tema novinskih napisa. Dok se o svemu tome naširoko pisalo, Megan je mudro ćutala.

Ipak, paparaco fotografije ispred jedne ginekološke klinike u Kaliforniji podgrejale su priče da se u životu Megan i Hari dešava nešto nepredviđeno.

Megan je konačno priznala da je izgubila bebu i to u julu mesecu. Za "New York Times" Megan otkrila je da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu, a evo kako je sve opisala:

- Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu - napisala je.

Megan Markl jedva je podnela ovaj tragični gubitak, a Hari je kao i uvek, sve vreme bio uz nju. Dok je ležala u bolnici tužna i uplakana, njen suprug bio je jedina svetla tačka tog kobnog trenutka. Hari je smogao snage da svojoj supruzi pruži utehu, iako se i on raspadao na komade.

U rubrici pod nazivom "Gubici koje delimo" Megan je otvorila dušu priznavši da u tom trenutku nije videla izlaz iz situacije.

- Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da gubim ono drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti - završila je Megan svoju intimnu ispovest ističući da je 2020. godina, godina velikih gubitaka.

Izvor: Story.rs
Foto: BBC News - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.