TI SI SRAMOTA ZA SVOJU PORODICU: Maja Marinković i Vladimir Tomović urlali iz petnih žila, a zatim je dojurio Janjuš! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Amnezija" Bora Santana najavio je burne i intrigantne teme za ovo popodne.

Potom je Bora pokrenuo temu o odnosu Maje MarinkovićMarka Janjuševića Janjuša Vladimira Tomović. Poznato je da je Tomović otkrio da je sa Majom imao nešto više od poljupca, što je dodatno poljuljalo njeno ljubavno gnezdo koje je već narušeno sa Janjušem.

- Neke stvari koje sam uradila sam pogrešila, ja nisam u vezi i nema potrebe da mi bilo ko šta zameri, ali isto ne mogu da opravdam sebe, jer sam to uradila Janjušu zbog emocija koje imam prema njemu. Ja imam emocije prema njemu, ne mogu da se foliram i da lažem, to je jače od mene. Jesam uradila neke stvari namerno! Ta priča je malo nafilovana, ne mogu da kažem da se nije to dogodilo, nije bio nikakav poljubac na žvaku, nema potrebe da ulazim u te detalje. Postoje kamere, da sam se grlila, da sam bila prisna, jesam, ali nije bilo nikakavo pipkanje. Ja nemam problem da izgovorim sve što mislim, naravno, neki ljudi se zakače za tu priču, ja sam rekla da jedino prema Janjušu imam emocije, meni nema niko pravo da sudi, jer sam slobodna devojka, ali ako sam rekla da imam emocije prema jednom čoveku, a radim nešto sa drugim muškarcem, to jeste greška - rekla je Maja, a onda se pojavio i Tomović kako bi prokomentarisao:

- Maja slovi za osobu koja priča istinu, a ona se mnogo pravda. Posle zakletve, gde sam upotrebio onakve reči, ona se uplela ko pile u kuče, istina se kaže, ja stojim iza svojih reči. Ti pola sata pričaš, vrtiš praznu slamu - odbrusio je Tomović.

- Ti pokušavaš sada, ko je bre institucija? Dozvoliš sebi da posle toliko rijalitija izađeš bez dinara - provocirala je Marinkovićeva.

- I ove godine sam za tebe institutcija, u ovu priču si me ti ubacila - nastavio je Vladimir.

- Ja sam došla kada sam ja to želela. Slažem se da moj otac nije bio za tu vezu, ali isto tako, ja sam rekla da ne mogu protiv svog srca i emocija, ja ovog čoveka volim. Emocija nikad nije prestala! - poručila je Maja.

- Ti si rekla da te je tukao! Rekla si da ćeš da ideš na poligraf, da prizna to! Sram te bilo! Ti si sramota za svoju porodicu - zaurlao je Tomović.

- Ne, ja sam rekla da smo se tukli - povikala je Maja.

- Kada si rekao da je osveta 85% Janjušu, 15% Maji, objasni nam to? - upitao je Bora.

- Ne, to je Lepi Mića rekao da je 50/50, zbog reči koje mi je Janjuš rekao. Ja moram da kažem da se on i ja nismo raspravljali posle onoga. Ja sam rekao da je osveta i jednom, i drugom. Ja ovde tražim legitimne stvari da igram rijaliti. Ali šta bih ja mogao, da ona nije bila oruđe u mojim rukama? Svaki put je sama došla, deset puta je došla na krevet! Ja sam njemu učinio uslugu - urlao je Tomović.

Nakon što se tenzija spustila, Marko Janjušević Janjušostao je nasamo u emisiji kako bi odgovorio sve o odnosu sa Majom Marinković.

- Ja više neću provoditi vreme pored nje, ja znam zašto radim neke stvari. Krivo mi je, jer se osećam kao g*vno od kada je ušla ovde, jer su mi nametnute mnoge stvari koje nisu tačne, mnoge stvari. Ja Tomoviću verujem, koliko god nismo u dobrim odnosima i koliko me ne interesuju njegove priče, verujem, jer znam tačno kada i šta odgovara, kada priča istinu, znam kako diše. Ona kada me pogleda, ja znam šta joj je. Ali se ja nekad pravim budala, pa se ponašam kao da joj ne zameram. Ja sam joj rekao da je mentol devojka, zato što radi to što radi, ja sam svestan da nikada neću biti sa njom u vezi. Ovo vreme što smo provodili sada, rekao sam prvo kada sam video da plače, meni je bilo krivo. Mi smo proveli 8 sati ispod jorgana i pričali. Ja znam kako sam ja nju gledao, ona pokušava da mi kaže kako će se ona promeniti, ali ona radi sve iste stvari. Ja znam zašto provodim vreme sa Majom, jednog dana će i saznati, ja Maju više ne volim uopšte. Ja ne znam kako da ti objasnim, toliko sam doživeo tih stvari, da kada se upustim u šalu sa njom se tresem od nje, to nije patetisanje, ja znam šta sam prošao sa njom i kakve sam situacije imao. Ova situacija sa Tomovićem, to je dno dna druže! Ja to njoj nikada ne bih uradio! Ona neće da se skloni od mene, pokušava mene da vrati, evo kako vraća - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još