NAMA BAŠ NIJE IŠLO: Nataša Bekvalac iskreno o bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću

Pop pevačica Nataša Bekvalac od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića razvela se pre devet godina, nakon pet godina braka. Imaju ćerku Hanu (13), koja je, kako kaže Nataša, pokupila njene i Danilove najlepše osobine.

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla: "E, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije - rekla je Nataša za "Telegraf JETSET", pa otkrila kakav je danas njen odnos sa prvim mužem:

- Pa, strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko. Pa, ono... Kako si? Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si.

Na konstataciju da su ona i Danilo važili za jedan od onih parova za koje se javnost vezala, te je svima bilo žao što su se razišli, pevačica je rekla:

- Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! To je - kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim!

Nakon braka sa Danilom, Nataša je bila udata za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, sa kojim je dobila drugu ćerku Katju. Već dve i po godine je sama, ali joj to, kako kaže, izuzetno prija.

- Ja sam stvarno uletala iz veze u vezu, iz braka u brak. Ne mogu da pričam drugačije nego što jeste. Ali, to stvarno nije dobro. Potrebno je da se energetski očistiš... Možda je pregrub izraz. Potrebno je da se resetuješ, a ne da srljaš, kao ja. Tako da, ja sam na čišćenju trenutno. Treba mi vreme za potpuni reset i da budem još bolja nego što jesam, sama sa sobom - istakla je pop zvezda.

Bekvalčeva je iskreno odgovorila i na pitanje da li smatra da je svojim odlukama i izborima više naudila sebi ili svojoj porodici.

- Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš... podrazumeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više negujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu - mama, tata, sestre. Mislim i na svoju decu. Prioriteti su mi se promenili. Sada je sve ispravnije, mnogo su mi važniji prijatelji, moji saradnici, i zato iz naših odnosa izlaze tako lepe stvari. Svoju porodicu sam prilično uvukla u svoje poslove. Ono što važi za većinu ljudi, za mene u principu nije neko pravilo. Kažu, nemoj mešati porodicu i posao. Meni su najlepše stvari izašle iz tog odnosa i saradnji. Za mene su najlepše stvari uradili oni koji me najviše vole. Ko te više voli nego sestra? Ne postoji niko ko će bolje to uraditi od tvoje krvi. Tako da, shvatila sam da ne treba da robujem pravilima, da za mene postoje neka druga koja nisu uobičajena, ali su moja - rekla je Nataša.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.