SUD ĆE DONETI ODLUKU: Tanja Savić demantovala da se pomirila sa mužem! (VIDEO)

Privatni život Tanje Savić nalazi se pod budnim okom javnosti otkako je pevačica ispričala da je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo njihove sinove sa sobom u Australiju, te je zatražila pomoć nadležnih organa kako bi decu vratila pod svoje okrilje.

Naime, nedavno se u medijima pisalo da su se Savićeva i Dušan pomirili i da su izgladili svoj odnos. Međutim, harizmatična crnka u lajv obraćanju na Instagramu, demantovala je ove priče.

Tanja je otkrila da nema nameru da se pomiri sa suprugom, i ukoliko ne mogu da se kao civilizovani ljudi dogovore, ići će na sud.

Između ostalog istakla je i da sa Đorđem i Maksimom nije se čula dva dana kao i da joj niko ne odgovara na telefonske pozive.

- Ja sam odlučila šta ću sa svojim životom. Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje. Onaj ko me ne zaslužuje, apsolutno nemam šta s njim da pričam, pa makar to bio ko mi je rođen. Ja sam poštovala do te granice gde sam mislila da je to zaista tako, da me neko voli, poštuje - rekla je Tanja i nastavila:

- Međutim, taj neko je dokazao svojim delima, ne rečima, nego delima, da jednostavno ja toj osobi ništa ne značim u životu. Što bih ja ostajala u takvoj nekoj vezi, ili uopšte da li je to poslovna veza ili ljubavna veza, kako god. Nisam ja luda, ljudi. Savetujem sve devojke danas, nemojte to da trpite. Osoba koja bi trpela takve stvari... Dobro, ja imam decu u ovom slučaju sa tim čovekom, ali ja tog čoveka, kakav god da je, ipak moram da poštujem zbog moje dece. Ali je moja odluka da li ću ja da živim ili da neću da živim s njim. Ja sam rekla, ja to neću da trpim - rekla je Tanja i dodala:

Nismo se pomirili, ljudi. Kako možemo da se pomirimo. Čovek je dva dana ovakav, dva dana onakav. Sud će doneti odluku, ako ne možemo da se dogovorimo kao civilizovani ljudi. Ja moram da se čujem s njim, deca su moja kod njega. On je otac moje dece. Sa decom se nisam čula dva dana. Tražila sam da ih čujem, ali gospodin nije bio tu. Na fiksni se nisu javili - navela je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.