MILICA SE GUŠILA U SUZAMA: Marko Đedović tvrdi da mu je Bora Santana priznao da je bio intiman sa sestrama Kemez (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Milicu Kemez.

- Pričala si Mišelu da te je blam situacije sa Mirelom i Borom. Zar nije veći blam što posle završiš u krevetu sa njim? - glasilo je pitanje.

- Ja sam samo pokušavala da u krevetu saznam nešto novo. Ovo mi je blam i mučno i da slušam. U ovom odnosu Ermina nije kriva, nego moja sestra, koja se čula sa njim i sa njom - pravdala se Milica.

- Lažeš, Milice, nema šta mi nisi rekla ovde, kakve uvrede - ubacila se Ermina Pašović.

- Meni je sada pomućen um i trebaće mi vremena da dođem sebi, ne mogu da se borim sa ovim - rekla je Milica.

- Milice, ti ne vidiš ništa od zaslepljenosti svog problema - rekla joj je Sandra Rešić.

- Meni je to monstruozno, da osoba koja je govorila do juče da me voli, može ovako nešto da uradi. Ja više Boru ne znam - govorila je Milica.

- Ova situacija je jeziva, sama činjenica da joj sestra to nije spomenula, a da je Ermina više upućena. Sve i da nije ništa bilo, sama činjenica da ti nije pomenula, dovoljna je. Sve će saznati kada izađe. Ne treba Bori da dozvoljava da iskali svoj bes zbog nečega za šta je on kriv - komentarisala je Rialda Karahasanović.

- Ona voli Boru i ne može da vidi ništa realno, ima neki tračak nade da može da mu veruje. Čim su oni bili u stanu, tu je nečeg bilo, ne može ih oprati ni Dunav ni Sava, ne može da poveruje da je njena rođena sestra bila sa Borom - rekao je Kristijan Golubović.

- Meni sada stiže čestitka "Vodite ljubav, a ne rat!" Ja ne znam ko je tu psihički nestabilan. Sklapam neke puzle i slamku da se uhvatim... Ja sam završila i sa njom i sa njim! - rekla je Milica.

Potom je voditelj pročitao pitanje za Marka Đedovića.

- Da li možeš da ispričaš šta ti je Bora priznao za Mirelu? - glasilo je pitanje.

- On me je navodio i pričao kao da se to desilo - rekao je Bora.

- Ja jesam pričao sa njim i meni je sve jasno. Kad smo mi odlutali u celoj priči, ja sam ga pitao da li je moguće da p*ca dve rođene sestre, on mi je rekao da - priznao je Đedović.

Milica Kemez sve vreme je plakala, nakon ovog Borinog priznanja.

- Nije bilo vezano za tu priču sigurno - branio se Bora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još