SVE MU OPROSTILA: Prvi javni poljubac Nadežde Biljić i Tome Panića nakon njegove prevare (VIDEO)

Tokom sinoćnje igre na rijaliti imanju u Šimanovcima, Nadežda Biljić i Toma Panić ozvaničili su svoje pomirenje. Naime, pred emisiju Nadežda je ispričala zadrugarima da su se ona i Toma pomirili ispod pokrivača.

Dok su se drugi zadrugari igrali, Nadežda i Toma prepričavali su njenu akciju u potrazi za poklonima, a onda joj je Panić prišao i strasno je poljubio.

Podsetimo, pevačica i maneken započeli su ljubavnu romansu tokom "Zadruge 2", a nakon što su počeli da žive zajedno u Beogradu, Toma je nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju. Biljićeva ga je tada prijavila policiji i on je dobio zabranu prilaska. Međutim, samo nekoliko dana kasnije pevačica je saznala da je u drugom stanju, te je svom izabraniku sve oprostila. Sredinom marta prošle godine prevremeno je rodila sina Longa, koji i sada ima brojne zdravstvene probleme. Početkom septembra Panić je ušao u "Zadrugu 4", gde je započeo ljubavu vezu sa zgodnom Hrvaticom Paulom Hublin. Pevačica je pre desetak dana ušla u Belu kuću u nameri da se obračuna sa Panićem, a posle brojnih uvreda, svađa i fizičkih okršaja, izgleda da je odlučila da mu sve oprosti.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još