ZIMSKI MANIKIR: Koje boje lakova za nokte će obeležiti sezonu?

Lepi nokti su imperativ svake žene. Manikir je, jednostavno, obavezan. Ove godine, u trendu su tamne boje na noktima: od bordo do senf žute.

Prethodna godina bila je izrazito izazovna za svet lepote. Saloni za negu noktiju bili su privremeno zatvoreni, a mi smo bile prepuštene same sebi i manikir umeće usavršavale smo kod kuće. Zato, da bismo vam olakšali posao, objedinili smo boje lakova za nokte koji će biti u trendu ove sezone. Obnovite svoju kolekciju ovih preparata i poslužite se našim manikir idejama.

U igri je toliko opcija, a svaki predloženi manikir će osigurati trendi rezultat i savršeno upotpuniti outfit!

Bordo nokti

Duboka crvena opet je u trendu. Zapravo, akcenat je na bordo nijansi u mat verziji. To nas zaista ne čudi s obzirom na to da ova boja za nokte sjajno korespondira sa gotovo svakim outfitom, kao i da se njena elegancija ne može osporiti.

Nude nokti

Diskretan i "čist" izgled noktiju i dalje će biti na ceni. A postoji li uopšte bolji način da ga postignete od primene nude nijansi laka za nokte?! S njima apsolutno nema greške!

Braon

Ova boja laka za nokte sigurno se već nalazi u vašem neseseru budući da je obeležila jesenju sezonu. No, nema razloga da je se ni sada odreknete. Eksperti kažu da još dugo neće napustiti A-listu, a možete je ukrasiti efektim detaljem u boji zlata.

Tamnoplava

Tamne nijanse očigledno preuzimaju primat, a verujemo da će tamnoplavoj pružiti šansu čak i zaljubljenice u pastelne tonove. Samo, budite pažljivi i precizni prilikom nanošenja ove boje budući da su greške lako uočljive. Teget je odlična na kraćim noktima.

Siva

I ova boja zauzela je jedno od vodećih mesta na zimskoj manikir listi. S razlogom, zaista – savršeno odgovara toplim autfitima. Mi ćemo joj rado pružiti šansu. A vi?

Žuta

Iznenađeni? Mi nismo! Ko kaže da je žuta rezervisana za leto?! Birajte zagasitije tonove, nijansu senfa, a one pastelne i limun-žutu sačuvajte za tropske dane. Nokti će izgledati fantastično.

Zelena

Igra s dve nijanse ove boje može da kreira i te kako upečatljiv efekat. U svakom slučaju, prednost dajte tamnijim i bogatijim zelenim nijansama, jer kao što rekosmo: tamne boje na noktima su u trendu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još