PEVAČICA SMATRA DA JOJ JE KARIJERA UGROŽENA: Marko Milošević moli Andreanu Čekić za oproštaj posle fizičkog obračuna?

Bivši verenik Andreane Čekić, Marko Milošević, navodno moli pevačicu za oproštaj i drugu šansu nakon što su se, kako pišu domaći mediji, žestoko posvađali tokom odmora na planini pre nekoliko dana.

Kako navodi izvor, Andreana je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i ne želi da oprosti Marku, te je odmah nakon raskida otputovala u Beč, gde vreme provodi s porodicom i prijateljima.

Međutim, kako se dalje navodi, Marko je jako uporan po pitanju pomirenja, pa pevačicu svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu.

Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv. S obzirom na to da se ona više puta opekla verujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže izvor, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.

Podsetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gde su se najpre posvađali u restoranu naočigled svih. Svađu su nastavili u apartmanu, gde je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli. Nakon toga, Andreana je navodno dala otkaz Marku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Marko says

    Koja karijera?Nikad u provodu po gradu nisam cuo njene pesme.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.