IZVRŠEN JE NASILNI UPAD U MOJ LOKAL: Marija Bulat oglasila se nakon izlaska iz pritvora

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je pre nekoliko dana kada je u njenom kozmetičkom salonu navodno pronađena izvesna količina droge, dve vagice za precizno merenje i 2.000 evra.

Po izlasku iz pritvora ona je oštro demantovala vezu sa dilovanjem droge i za sve okrivila nepoznata lica.

- Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane mnogih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributora droge, imam potrebu da se obratim svojim kolegama novinarima demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja. Prilikom intervencije policijskih snaga , ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije tragajući za drugim osumljičenim, bez najave i predstavljanja od strane policije izvršen je nasilni upad u moj lokal, tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta - napisala je Marija na društvenoj mreži Instagram, te dodala:

- Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mog stana, van mojih kola i ne kod mene već kod drugih ljudi. Od strane velikog broja medija na osnovu "pouzdanih izvora" iz policije, sve navedeno pripisano je meni - imenom i prezimenom. Takođe, nijedan akter koji je praćen i priveden nije pomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo moje ime. Da ponovim, u mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapšenje osumljičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplenjen ni automobil niti bilo šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena. Drage kolege novinari, uz svo razumevanje prema zahtevima naše profesije, apelujem da prilikom pominjanja mog imena ubuduće proverite svoje "pouzdane izvore iz policije", pre nego što objavite bilo šta.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: marija_bulat/Instagram

Pogledajte još