Meridianov humani januar: Pomoć poplavljenima na KIM, paketići herojima, podrška zdravstvu…

I u 2021. još snažnije uz lokalnu zajednicu

I 2021. je za kompaniju Meridian počela tamo gde se prethodna završila – zaposleni su, kao svojevrsni humanitarci, obilazili čitavu Srbiju i pomagali sugrađanima u nevolji da uprkos svim nedaćama i ovog januara, praznična radost stigne u domove svih.

Sledeći višegodišnju tradiciju, Meridian je, zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, paketićima obradovao mališane sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima več 30 godina brine Udruženje "Uvek sa decom".

Osim već poznatih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u prvim danima 2021. pogodilo je i dodatno rasplamsavanje pandemije virusa korona, ali i velike poplave.

Povodom Srpske Nove godine, zaposleni u Meridianu, kojima se pridružila i pevačica Kija Kockar, obišli su mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i obradovali ih novogodišnjim paketićima. Značajna pomoć uručena je i Domu za lica sa posebnim potrebama u Gračanici.

Osim toga, kako bi se što pre prevazišle prve posledice razornih poplava koje su poslednjih nekoliko dana pogodile Kosovo i Metohiju, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.

Priča o humanosti kompanije Meridian obišla je ceo svet, jer je na svih 40 tržišta sveta gde posluje ova kompanija ostavila pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći zajednici.

Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još