Meridianov humani januar: Pomoć poplavljenima na KIM, paketići herojima, podrška zdravstvu…

I u 2021. još snažnije uz lokalnu zajednicu

I 2021. je za kompaniju Meridian počela tamo gde se prethodna završila – zaposleni su, kao svojevrsni humanitarci, obilazili čitavu Srbiju i pomagali sugrađanima u nevolji da uprkos svim nedaćama i ovog januara, praznična radost stigne u domove svih.

Sledeći višegodišnju tradiciju, Meridian je, zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, paketićima obradovao mališane sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima več 30 godina brine Udruženje "Uvek sa decom".

Osim već poznatih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u prvim danima 2021. pogodilo je i dodatno rasplamsavanje pandemije virusa korona, ali i velike poplave.

Povodom Srpske Nove godine, zaposleni u Meridianu, kojima se pridružila i pevačica Kija Kockar, obišli su mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i obradovali ih novogodišnjim paketićima. Značajna pomoć uručena je i Domu za lica sa posebnim potrebama u Gračanici.

Osim toga, kako bi se što pre prevazišle prve posledice razornih poplava koje su poslednjih nekoliko dana pogodile Kosovo i Metohiju, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.

Priča o humanosti kompanije Meridian obišla je ceo svet, jer je na svih 40 tržišta sveta gde posluje ova kompanija ostavila pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći zajednici.

Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
8 komentara
 1. Bane says

  Pomažu na sve strane! SVAKA ČAST!

 2. napredak says

  Pomazu svima i svuda gde je pomoc potrebna,neka samo tako nastave jer su svima svetao primer solidarnosti….

 3. Lav says

  Uvek u svakoj prilici i u skoro svakom mestu gde je potrebno pokazati humanost, pomoć , bili su iz Meridiana 👏👏👏❤️

 4. Mara457 says

  Napokon neko ko vodi racuna i o obicnim ljudima pametnoj deci,deci sa Kosova a posebno.oboleloj deci.Na dobro im se vratilo

 5. Somi says

  Sve cestiste Meridianu i ljudima koji ucestvuju u ovakvim akcijama a kojih je sve vise. Samo tako nastavite,nadam se da ce se i drugi ugledati na vas.

 6. Rodrigo says

  Gde god je bila potrebna pomoć meridian je bio tu. Svaka im cast

 7. Poppy says

  Meridian ne prestaje sa humanitarnim akcijama toliko su pomagali da je to neverovatno kompanija za primer

 8. Teemo says

  Uvek znate kome treba da pomognete uvek ste u toku i uz narod.. Srbija se ponosi ssto ima takvu kompaniju

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.