SKANDAL U BELOJ KUĆI: Maja Marković progovorila o aferi sa poznatim beogradskim hirurgom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima stiglo je pitanje za Maju Marković.

- Kada ćeš Alenu priznati za aferu sa doktorom? - glasilo je pitanje.

- Čekala sam da se pokrene ova tema. Nemam nikakvog ljubavnika i niko me ne čeka. Ja Jocu nikada nisam prevarila i to su gluposti. Nisam imala nikakvu aferu sa doktorom. Možeš li mi reći ime i prezime? Mogu da se zakunem u sina - pravdala se Maja i dodala:

- Jesmo se dopisivali preko Instagrama, imali smo kontakt - setila se ona.

Nakon pokrenute teme o aferi Maje Marković i poznatog hirurga, Alen Hadrović ispitao je devojku i poželeo da sve vidi kada izađu, dok mu se ona pravdala.

- Da li imaš te poruke na vajberu? - pitao je Alen.

- Ne znam, generalno brišem zbog memorije. Više mi je dosta toga. On je ozbiljan hirurg! Ako je on to rekao, ide ozbiljna tužba za njega. Ne znam što me je otpratio - rekla je Maja.

- Bilo je na Instagramu oko mog ulaska, pitao me je da li ću ući. Pokazivao mi je neku haljinu, ali ja sam rekla da ću poneti samo sportske stvari - objasnila je Markovićeva.

Voditelj Milan Milošević tokom emisije pročitao je još jedno pitanje za Maju Marković.

- Koliko je doktor platio cipele? Sandale? - glasilo je pitanje.

- To je čista laž, nikad mi nije kupio ništa - negirala je Maja.

- Sve je ovo istina, ona je u vezi sa doktorom. Daje ove izjave samo zbog Alena - rekla je Marija Kulić.

- Ja nemam šta da krijem! Ako je on to izjavio, onda ide tužba! Prvi put čujem! On može da potvrdi to! - rekla je Markovićeva.

- U stanju sam da maltretiram jer ovakve treba maltretirati! Ona laže! Ovo je najveća kur*etina! - dodala je Miljana Kulić.

- Ona konačno treba da prizna. Ti imaš sa njim i te kako više od prijateljstva! - dodao je Lepi Mića.

- Joca je znao za taj odnos sa doktorom? Za prepiske? Nisi znala za gole slike? U gaćicama si, grudi su ti skroz gole? - pitao je voditelj.

- Znao je da smo na odeljenju. Zna, mislim da znam. Pitao me je to za ulaz u Zadrugu... Nikad nisam slala slike! Nemojte da me zaje*avate! - rekla je Maja.

- Šta ima hostesa da se dopisuje sa gazdom? Njemu je slala to? Da li imaš slike? - pitao je Maju Alen.

- Ja sam pričao s njom, zaklela mi se da nije imala ništa s njim. Rekla mi da nije nikada varala Jocu. Rekao sam joj da je to bilo pre mene, ali moraš da mi kažeš sve. Ne verujem ni jednoj ženi sto posto, čak ni svojoj majci. Ako se dokaže sve ovo, mi svakako nećemo ostati zajedno. Znaju me prijatelji, ja sam mnogo težak za te priče. Biram u ovom momentu da verujem Maji - nastavio je Alen.

- Meni je Alena žao. Nema većeg prokletstva u životu nego imati lošu ženu pored sebe. Zna Alen, ja kad imam odnos sa devojkom koja mi se sviđa, podmetnem neku zamku, pa da vidim reakciju. Ovo su ozbiljne optužbe, to je dovoljan razlog da je ostaviš - rekao je Vladimir Tomović.

Nakon iznetih detalja afere Maje Marković i poznatog hirurga, ona je završila u suzama, a Alen nije prestajao sa ispitivanjem.

- Nije čak ni on mene pitao, ja sam mu se obratila za ulazak, rekla sam mu da nemam vezu, on mi je rekao da dođem kod njega - rekla je Maja.

- A je l' ti je on pomogao da se prebaciš na drugo odeljenje? - pitao je Alen.

- Ne, on nije ni znao. Prebačena sam po kazni, kasnila sam... Moram da vidim tu fotografiju - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još