NISAM BILA SA NJIM DOK JE BIO U BRAKU: Oglasila se Milica Ristić, nova devojka Nikole Rađena

Nova devojka Nikole Rađena ponovo je pevačica. Milica Ristić potvrdila je vezu s vaterpolistom, a koliko je njihova ljubav za kratko vreme postala ozbiljna, svedoči i činjenica da ga je već upoznala s porodicom.

Otkako se razveo od Ane Kokić, s kojom ima dve ćerke, Nikola Rađen nije svoju emotivnu partnerku predstavljao javnosti. Vatrena crnka je prva njegova devojka koju javnost upoznaje otkako se rastao od Kokićeve.

Milica je otkrila da je s igračem "Crvene zvezde" u vezi nekoliko meseci, ali da je tek nedavno njihova veza postala ozbiljna.

- Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. U ozbiljnoj vezi smo tek poslednja tri meseca. Volimo se i lepo nam je - rekla je Milica i otkrila da je Rađena upoznala s porodicom.

- Lepo su ga prihvatili - rekla je pevačica i priznala da Rađenovu bivšu suprugu još nije upoznala.

- Nije me još upoznao sa Anom Kokić. Sretala sam Anu na nastupima, ali nas dve se ne poznajemo - bila je iskrena Milica.

Podsetimo, Nikola Rađen bio je u braku sa pevačicom Anom Kokić od 2008. do 2019. godine, i sa njom ima i dve ćerke, Ninu i Teu. Par je imao dosta trzavica tokom braka, a u julu 2019. obajvili su da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Izvor: Blic.rs
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još