P*ČKO LJIGAVA, NISAM TI JA MILJANA: Zola isprovocirao Anu Bulatović, zadugarka ga gađala flašom u glavu (VIDEO)

Zadrugari su danas dobili zadatak da izaberu najpromišljenijeg među njima što je izazvalo sveopšti haos u rijalitiju.

- Najpromišljenija osoba je Ana Bulatović. Vi koji tvrdite da nije, ne poznajete je dobro. Meni je dovoljno da provedem par dana da vidim da li je neko promišljen. Slušajte teoriju. Kad se desilo ono da joj je Miljana rekla da su njeni roditelji dali izjavu, ona nije ni pomislila da kaže meni sa kojim se druži tri meseca. Rekla je Đoletu, koji je to odmah iskoristio. Rekla je Mišelu, da ima taj adut, ako se posvađa sa Miljanom. Treća osoba Dragana, o kojoj nema lepo mišljenje, kao što nema ni Dragana... Sto puta ste se ogovarale - krenuo je Lazar Čolić Zola.

- Moram da ustanem odmah. Sad ću da ti objasnim neke stvari sada, da mi se ne bi obraćao u životu. Tiću u vrtiću - skočila je Ana Bulatović.

- Ja ne izmišljam, Dragana, i ti si nju ogovarala. Imam ja još stvari. Ne kapirate neke stvari. Ja mogu da osetim ljude. Ana radi neke stvari promišljeno. Navešću i Draganu! Ona ide od osobe do osobe, priča kako ispada, sve radi promišljeno, pokušava da izazove reakciju kod ljudi. Sinoć priča o Zerini po celoj kući, kako se zaklinjala za hiljadu dinara - poručio je Zola.

- Ti si promišljen, ti nemaš rijaliti priču, kačiš se za Miljanu. Lenj si, nesposoban si, kreten si! Koristiš situaciju sa Anom. Uvek sam ti pomagala, sram te bilo. Poljubi Anu u d*pe i sedi dole - urlala je Dragana Mitrović.

- Anu koju pljuješ? Sram te bilo, lažove jedan. Treća osoba koja je promišljena, ima više, ali navešću Mišela. On je jako promišljen, zavidim mu na tome - istakao je Čolić.

- Da ti objasnim ja neke stvari. Ja ti nisam Miljana. Ti si takav manipulator. Ti si godinama u rijalitiju, ima nas koje ne zanimaju fan stranice i fanovi. To što sam rekla Đoletu, Mišelu i Dragani, a ne tebi, to je iz najbolje namere. Da ne bi nastao cirkus sa Miljanom. Ti si bolestan, lekići protiv rijalitija. Ja ne srljam u odnose jer neću p*čku, nego muškarca, ti si ljiga i p*čka! Tresem se, jer sam dozvolila da mi priđe osoba kao što si ti. Sad vidim da je Miljana u pravu! Ne obraćaj mi se, flaša u glavu ako mi se obratiš - urlala je Ana.

- Kakav rijaliti igrač - uzvratio je Zola, a Ana ga je gađala dva puta flašom vode.

- S*so jedna, nisam ti ja Miljana - poručila je Ana.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još