TELEVIZIJI "PINK" DUGUJE 50.000 EVRA: Lazar Čolić Zola diskvalifikovan iz "Elite" (VIDEO)

Tokom dana Miljana Kulić vratila se u "Elitu", ali bez Lazara Čolića Zole.

Ukućani su nekoliko sati komentarisali da su njih dvoje pobegli iz rijalitija, ali se sada dogodio šok obrt. Naime, Kulićeva se sama vratila na imanje, a cimerima je objasnila šta se dogodilo sa Zolom.

- Diskvalifikovao se. Trebalo je da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se da odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene - rekla je Miljana.

- Svašta! I otišao? - upitala je Anita Stanojlović, a Kulićeva joj je potvrdno odgovorila.

Miljanina majka Marija Kulić se ranije oglasila za medije i objasnila da njena ćerka nije pobegla, već da je otišla na kontrolu kod lekara, mada sad Miljana priča drugu priču.

- Nemam informaciju da su pobegli. Znam da je Miljana jutros išla na kontrolu, zato je izašla, ali više informacija nemam. Za Zolu znam da se danima sprema da pobegne. Valjda bi me zvali da me obaveste da su pobegli - rekla je Marija Kulić za "Alo!".

Nakon Miljaninog razgovora sa cimerima, Veliki šef je učesnicima "Elite" poslao pismo, a voditeljka Maša Mihailović ga je pročitala.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Lazar Čolić Zola diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a televizija "Pink" će ga tužiti shodno tom ugovoru. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: zola_je_/Instagram

Pogledajte još