BILA SAM KOLATERALNA ŠTETA U TOJ AFERI: Vesna Dedić iskreno o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile su tačku na dugogodišnje prijateljstvo, što su obe potvrdile.

Iako se dosta spekulisalo o razlogu prestanka njihovog druženja, one nisu želele da komentarišu gradske priče.

Ipak, Vesna je odlučila da progovori o situaciji u kojoj se našla poslednjih nedelja. O razlogu zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva sa Sanjom i dalje ne želi da govori, ali je delimično otkrila pozadinu svega, tvrdeći da je po prvi put svojoj publici morala da objašnjava stvari iz privatnog života.

- Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolateralna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa 'Pinka' i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje - iskrena je Vesna.

Kako kaže, nije dužna da o svom privatnom životu govori javno.

- To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju 'Balkanskom ulicom' i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta - zaključila je voditeljka i spisateljica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.