Najveće do sad ulaganje u obrazovanje - Meridian stipendira najbolje studente

Kompanija koja prati razvoj mladih lidera!

Meridianbet nije samo lider u igrama na sreću u Srbiji – ova kompanija posluje na više od 30 evropskih i svetskih tržišta uspešno primenjuje inovativna rešenja koja razvijaju mladi stručnjaci iz Srbije. Prioritet u poslovanju ove kompanije predstavlja ulaganje u programe efikasne i široke upošljivosti mladih kadrova.

Imajući u vidu da je jedan od sistemskih problema naše zemlje neusklađenost između obrazovnih programa i potražnje na tržištu rada, kompanija Meridian je upravo usred turbulentne 2020. odlučila da pokrene ambicizoni projekat stipendiranja i programa studentskih praksih namenjenih studentima završnih godina akademskih studija u Republici Srbiji.

Prva generacija stipendista kompanije Meridian postali su najbolji diplomci sa Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, koji su osnovne akademske studije u prethodnoj godini završili sa prosečnom ocenom 10.00, kako iz društveno – humanističkih, tako i prirodnih i tehničkih nauka.

Ono što treba da nas raduje kao zajednicu jeste činjenica da je prva generacija stipendista Meridiana jedinstvena u želji da ostane u Srbiji, uprkos činjenici da su im otvorena vrata eminentnih institucija i kompanija Evrope i sveta, a što su tržišta na kojim kompanija Meridian godinama ostvaruje sve zapaženije rezultate u priređivanju igara na sreću.

Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još