Tom i Džeri uleću u bioskope danas!

Omiljeni mačak i miš "Tom i Džeri" u bioskopima od 18. februara

Klopke iz kojih se mudri miš uvek izvuče, a nestašna mačka na kraju vrišti od bola stižu pred domaću publiku u nešto drugačijoj formi od tradicionalne. Iako su stari rivali animirani, novi film je sa živim glumcima i stvarnom scenografijom.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči "venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima mačka Toma, kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni menadžer koji se urotio protiv njih troje. Ali sa rivalstvom dugim 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu – prijatelji.
„Tom i Džeri“ prvi je dugometražni film koji prikazuje najpoznatiju mačku i miša, u kombinaciji animacije i akcije uživo.
Ovo filmsko ostvarenje nam stiže u sinhronizovanom formatu, reditelj filma o najpoznatijim rivalima jeste Tim Stori, dok je sjajna ekipa domaćih glumaca pozajmila glasove junacima filma - Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić i mnogi drugi.
Najpoznatiji dvojac u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od četvrtka, 18. februara, a ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.