ZBOG TEBE SAM ZAVRŠILA NA ONKOLOGIJI: Kija Kockar žestoko prozvala Slobu Radanovića

Pevačica Kija Kockar prozvala je svog bivšeg supruga Slobu Radanovića na društvenoj mreži Tviter jer mu je zamerila, navodno, kako joj je svojevremeno ugrozio zdravlje, a sada, nastupom u Beogradu, zdravlje drugih ljudi.

Pevač koji je pre nekoliko dana priveden u akciji policije koja je prekinula zabavu punu ljudi na kojoj je nastupao, na Tviteru je šerovao post:

- Moj otac, koji je radio u zatvoru, rekao mi je da nema gore stvari od dana provedenog u zatvoru - srećom pa nije saznao šta je gore od toga, dan proveden na dečijoj onkologiji.

Korisnica Tvitera pohvalila je Radanovića i tvrdila da je prevao na onkologiji sa decom, ali se njegova bivša supruga tada pobunila, tvrdi Informer.

- Jedino kada si ti bio na onkologiji jeste kada si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije. Ti učinio nešto?! Misliš kada smo Milica i ja bile, pa sam te zvala na video poziv da deci kažeš 'Ćao'?! Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati - napisala je Kija, nakon čega joj je jedan tviteraš poručio da bi trebalo da obriše post "jer je Sloba stvarno jednom obišao pacijente", nakon čega je Kija odgovorila:

- Neću ništa da brišem! Osoba koja šalje druge na onkologiju ne treba ni da priđe istoj, niti da se na taj način pere od hapšenja, jer je i pevao u doba pandemije i opet ugrozio zdravlje ljudi. Sramota.

Izvor: Telegraf.rs/Informer
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.