BEZ UZBUĐENJA I PANIKE, POZITIVAN SAM NA KORONU: Rambo Amadeus progovorio o svom zdravstvenom stanju

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pozitivan na koronavirus.

Iako je njegov sin Petar u prvi mah demantovao ove navode, ubrzo se putem svog Fejsbuk naloga oglasio i pevač koji je otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju.

Rambo je objasnio da će zbog pozitivnog testa na kovid-19, odložiti planirani koncert u Beogradu i apelovao sve da se čuvaju i štite od virusa.

- Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na koronavirus. Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zaje*avanje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju - napisao je Pušić.

Izvor: Mondo.rs
Foto: ramboamadeus_official/Instagram

Pogledajte još