JEDAN DEO SRCA JE UTRNUO: Danijela Karić i Ivan Mileusnić teško podnose gubitak bebe (FOTO)

Početkom februara ove godine Danijela Karić doživela je spontani pobačaj i izgubila bebu kojoj je čekala sa svojim suprugom Ivanom Mileusnićem.

Danijela i Ivan teško su podneli gubitak bebe kojoj se cela porodica radovala. Popularni plesač i koreograf očigledno i dalje pati zbog gubitka, a danas se emotivnom porukom oglasio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Zalazak sunca... Sedim i razmišljam kako mi je i dalje jedan deo srca utrnuo... i verovatno će zauvek... uvek će postojati praznina u mom srcu koja se formirala da bude ispunjena posebnom ljubavlju za tebe i i svime onime o čemu sam maštao od prvog trenutka kada sam saznao da si se začela u maminom stomaku i kada sam prvi put čuo tvoje srce kako brzo kuca kada se tek razvilo... Ali srećan sam jer si ti sada jedan mali anđeo koji će nas čuvati zajedno sa Bogom sa neba... - napisao je Ivan, a njegove reči na svom nalogu podelila je i Danijela.

Podsetimo, naslednica imperije Karić tokom prvog braka sa bišim fudbalerom Nikolom Martaćem rodila je sina Filipa i ćerku Moniku, dok sa koreografom ima sina Maksima, koji je na svet došao početkom septembra 2019. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanmileusnic/Instagram

Pogledajte još