IZGUBILA SAM NAŠU BEBU: Vanja Ignjatović progovorila o krahu braka sa Nenadom Aleksićem Ša i spontanom pobačaju koji je doživela

Nenad Aleksić Ša sinoć je tokom emisije "Elita - Pitanja novinara" izneo detalje kraha svog braka sa Vanjom Ignjatović. Nakon ovoga, reperova bivša supruga odlučila je da otkrije svoju stranu priče, putem "lajva" na društvenoj mreži TikTok.

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50 odsto onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću tek da pričam - rekla je Vanja.

Ignjatovićeva je ubrzo pokazala i doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja, koji joj se desio, a onda najavila otkrivanje istine, koju Ša, navodno, skriva od javnosti. Vanja je pokazala ove dokumente kako bi dokazala da je doživela spontani pobačaj, za koji Ša sumnja da se desio, odnosno misli da je Ignjatovićeva želela da abortira njegovo dete.

- Tokom noći kada sam uzgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira nerođeno dete. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta, napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortirala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da zato želi razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bismo savršen brak da nije bilo njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopata. Bio je ljubomoran na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom okruženju - rekla je Vanja i pročitala šta piše na bolničkom izveštaju:

- Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge, željenje trudnoće. Spontani pobačaj.

Podsetimo, Vanja i Ša u septembru podneli su zahtev za razvod braka koji je trajao samo mesec i po dana, a razloge za isti, do sada nisu želeli da otkrivaju.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još