DA SE RAZUMEMO, ŠA VIŠE NEMA ŽENU, LIČNO SAM SE ČULA SA IVANOM: Mina Vrbaški iskreno o zadrugarima po povratku u Belu kuću! (VIDEO)

Mina Vrbaški, prvi put posle povratka otkrila je sve što zna.

Rijaliti učesnica odsustvovala je iz rijalitija zbog sahrane bake, a napolju saznala mnogo toga o učesnicima.

- Filip me je najviše pominjao, vidim da se pokajao, ali ja nemam ništa od toga, naš odnos će ostati ovakav - počela je Mina.

- Svakome ću reći sve što mislim, nevažno da li sam dobra ili ne sa tom osobom. Napolju se sve vidi, postoji stranica gde s sve laži Sanje Stanković, svi klipovi gde ona trči za Matorom, pa Anđelom. Ona mi je najveći folirant u kući. Plače, a nigde suza, videla sam i da se poljubila sa Filipom u izolaciji. Matoroj sam rekla da joj ne treba takva osoba, jer ju je iskoristila za sve moguće. Ona je sponzoruša, njen dečko Pečurkica je ostavio, video je kakva je u rijalitiju - govorila je Mina.

Zatim se osvrnula na odnos Miljane Kulić i Danijela Višića.

- Saznala sam da je Danijel bio poštar. On nikada nije bio maneken, kakav maneken. Dečko laže, ali ne znam šta će Miljana da radi kada joj majka uđe, ona će je ubiti zbog onoga što dozvoljava sebi ovde. Danijel koristi Miljanu, da bi ostao ovde - nastavljala je Mina.

- Naravno, moja omiljena tema... Gradonačelnik i losos (Ša i Tara). Da se zna, Ša više nema suprugu, niti će je imati, lično sam se čula sa njom. Izgubio je bogatstvo. Danas mi je Đedović rekao i da su se poljubili. Malo ću pričati sa njim, lagaću ga da je sve u redu, meni je u interesu da se desi nešto konkretno među njima. On nikada neće pobeći odavde, jer je Taru mnogo zavoleo - otkrila je Mina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.