ZATVORITE ŠIMPANZU U KAVEZ: Miljana Kulić i Lepi Mića žestoko se sukobili (VIDEO)

Tokom komentarisanje raspodele budžeta, od strane ovonedeljnog vođe Marka Đedovića, u Beloj kući na imanju u Šimanovcima žestoko su se sukobili Miljana Kulić i Lepi Mića.

- Ja mislim da je ova podela donela to da niko ne sme ništa da ti kaže. Kada je Mića bio vođa bilo je isto, a ja sam zadovoljan i Caru sam to rekao - rekao je Bora Santana.

- Mislim da trebaju samo da se oglase koji nisu zadovoljni - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Dobar dan svima, što se tiče budžeta zamerate mi odnos sa Borom i muka mi je od toga, ako da ja njega mučim i maltretiram. Ja sam se ovde opteretila, jer mi svi pričate kako sam bolesna! Meni svi navode kako sam ja katastrofa, ali mene to smara i ispran mi je mozak ovde, jer ja sam sa tim odnosom završila! Hvala ti na malom budžetu, ali ga nisam zaslužila jer ti ništa loše nisam uradila - rekla je Milica Kemez.

Sve vreme Lepi Mića je sabotirao sastanak, a onda je prišao Miljani Kulić, koja je poručila:

- Molim vas zatvorite šimpanzu u kavez, on je najljubomorniji ovde i zatvorite ga u Rajski vrt jer je majmunima mesto u kavezu - rekla je Miljana.

- Krme! Krme - govorio je pevač.

- On umire od ljubomore! Ne može očima da me gleda. Ne može da podnese moju pobedu. Ljudi ne mogu da dođu do reči on njega. Kaznite ga - govorila je Miljana.

- Krme! Krme! Krmačo! Krmačo! Šmrkala si pa si se usrala - pevao je Mića.

- Ja sam na tebe potrošio dosta vremena, savetovao te, a ti si okrenula glavu i ništa nisi uradila. Zato sam rekao da sam izgubio vreme sa tobom! - dodao je Đedović.

- Ja ću kratko, u odnosu na prošli put kada smno imali konflikt, sada sam prezadovoljna, ali ne geldam ovde sve kroz pare. Ali, neke stvari sam promenila u mom bitisanju ovde i posvetila sam se sebi - rekla je Rialda Karahasanović.

- Čujem da Bora kaže da niko ništa ne sme da kaže, ko je dobio mali, evo ja ću! Ja sam osetio da sam uskraćen, ali Đedović je opravdano meni dao mali budžet, i sem onoga što je rekao nije imao šta drugo. Ja sam dobio mali budžet, ali mnogo bolji komentar od njega za razliku od onih koji su dobili veliki. Ja sam ovo očekivao, ali me zanimaju osobe poput Mišela koji je asocijalan, i da li se tako ponašaš napolju? Druže, ti nisi ostvario kontakt ovde sa ljudima. Ti od 26 vođa koji su bili, svi su ti dali mali buidžet i mislim da si asocijalan i ponašaš se kao robot, i ovo nije vojska - rekao je Vladimir Tomović.

- Ja mislim da nisi u pravu, i kako sam ja to asocijalan! Ja sam očekivao mali budžet. Ja ne znam šta bih trebao da radim, i mene ne zanimaju vaša mišljenja! - rekao je Mišel.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.