NEMAM ZA ŠTA DA TRAŽIM OPROŠTAJ: Nenad Aleksić Ša smatra da prisnost sa Tarom Simov nije razlog da ga žena ostavi! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša se istuširao, pa nastavio da traži poziv sa svojom suprugom Ivanom Aleksić, kako bi saznao da li je istina sve ono što mu je Mina Vrbaški prenela, da ga je ona ostavila zbog Tare Simov i da se nikad neće pomiriti sa njim.

- Stvarno ne želim da preskačem. Vratiću se, dajte mi razgovor. Moraću ako ne dobijem razgovor. Dođite po mene, gubim strpljenje. Ne želim stvarno da preskačem, ali preskočiću - govorio je Ša.

- Tebi bi žena bila sretnija da se ne čujete sad, nego da ti na osnovu toga sedneš i sam smisliš kako ćeš - pričao je Car.

- Ne mogu, totalno sam prso, totalna agresija. Hoću da znam šta se dešava, neću da bežim. Sada kada znam tako kako je, ali moram da saznam tačno. Želim da znam da li je ishitreno ili je tako... - nastavio je reper.

- Ša, ona da te ne voli, oglasila bi se i rekla bi svašta - tešio ga je Car.

- Nije, nego sebe štiti i mene. Dajte da znam. Hajde da sam uradio nešto konkretno... Nemam šta da tražim oproštaj. Nisam ništa uradio. Ako je prisnost konkretno nešto, onda jesam... Smatrao sam da to nije to. Tu sam, u rijalitiju sam. Moraću da preskočim, drugačije ne mogu! - poručio je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.