IZNENAĐENJE NA PUSTOM OSTRVU: Vojislav Vrećo izbačen iz "Survivora"

Zabavno-takmičarski šou program "Survivor" se bliži kraju, a u sinoćnjoj epizodi došlo je do velikih promena.

Naime, plavo pleme je pobedilo u igri, te su crvene poslali na plemenski savet gde je Vojislav Vrećo izglasan za osobu koja odlazi u duel.

Ognjen Dimić je osvojio oglicu ličnog imuniteta, te je morao da izabere ime osobe koja sa Vojislavom odlazi u duel, a on je odlučio da to bude Stefan Arsić.

Stefan i Vojislav su se našli na poligonu za eliminacionu igru, a pravila igre su bila da na konstrukciji koja je ispred njih, spuštaju loptice. U jednom trenutku će morati da spuštaju tri loptice i nađu način da postignu da ih uhvate na kraju konstrukcije.

U ovoj igri je za nijansu bio bolji Stefan Arsić, što znači da se on vraća u pleme, dok se Vojislav Vrećo seli u vilu Velikog veća.

- Bože moj, desilo se šta se desilo, nije ova odluka bila vruće glave, odlučio sam svesno da im kažem da glasaju za mene - rekao je Vojislav Vrećo voditelju, a onda se obratio svom plemenu:

- Sve vas volim, nadam se da ćete pobeđivati, želim da čujem da je sledeća nagrada za Voju. Zabavljajte se do kraja, ostalo je još malo do kraja, igrajte se, pa neka pobedi najbolji.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još