Dejvid i Viktorija Bekam ne mogu da upišu decu u eltinu školu

U engleskim elitnim školama nema nikako mesta za radničku klasu, pa ni za onu koja ima ne jednu nego više funti viška.

Bivši đaci prestižne privatne škole u koju Dejvid (David Beckham) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham) žele da upišu svoje sinove, pobunili su se protiv toga, pošto misle da čuveni par potiče iz radničke klase i da njihovoj deci nije mesto među aristokratijom.

Godišnja školarina odina u “Haberdashers’ Aske’s” košta 14.000 funti. Pojedini bivši učenici ove škole misle da fudbaler i Poš Spajs nisu
njihova sorta ljudi.

Radnička klasa

Jedan ih je kritikovao i zato što su “radnička klasa”. Ovi komentari objavljeni su na izuzetno posećenom sajtu Mumsnet na kojem majke daju savete o roditeljstvu.

U jednom od komenatar bivših đaka piše:” Viktorija je spominjala u intervjuima da nikada nije čitala knjige, pa bi bilo iznenađujuće da neko poput nje ima akademske planove za svoju dragu decu, kada bi oni i sa lošim ocenama prošli kao kraljevska porodica”.

(old_image)

Profesori tvrde da deca neće biti upisana ako ne polože prijemni

Učenici ove škole moraju da prođu prijemni ispit, a pojedini profesori su već izjavili da deca Bekamovih neće biti upisana ako ne polože. Očekuje se da se Bekamovi vrate kući krajem godine kada Dejvidov ugovor sa Galaksijem ističe.

Bekamovi su u martu rekli da žele da upišu 12-godišnjeg Bruklina, osmogodišnjeg Romea i šestogodišnjeg Kruza u spomenutu školu kada se budu vratili u Englesku iz Los Anđelesa.

Pogledajte još