NAKON SMRTI MAJKE DRAGICE, PREMINUO I PEVAČEV OTAC SLOBODAN: Sergej Ćetković se emotivnom porukom oprostio od roditelja (FOTO)

Crnogorski pevač Sergej Ćetković jutros je na Instagramu podelio vest o smrti oca. Podsetimo, dan nakon njegovog rođendana od posledica koronavirusa preminula je njegova majka Dragica, a samo nekoliko dana nakon smrti majke, od istog virusa preminuo je i pevačev otac Slobodan.

- Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život... Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me voleo, branio i učio životu. Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj poslednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja. Neka vas Andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan - napisao je Sergej.

Kolege i fanovi pevača pružaju mu podršku u ovim teškim trenucima.

"Uvek smo uz tebe", "Budite jaki" samo su neki od komentara podrške upućene pevaču i njegovoj porodici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Autor: Nadlanu.com/O.Š.
Foto: cetkovics/Instagram

Pogledajte još