ZNAM DA ME ČUVAŠ, ANIKA JE ISTA TI: Kalina Kovačević uputila emotivnu poruku preminuloj baki (FOTO)

Glumica Kalina Kovačević poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram raznežila je svoje pratioce. Naime, popularna umetnica objavila je fotografiju svoje preminule bake iz mladosti i emotivnom porukom obeležila njen rođendan, koji prvi put ne slave zajedno.

Kalina je u svojim intervjuima više puta istakla da joj je baka bila uzor, te da je bila ponosna na njenu odluku da se razvede i nastavi sama da odgaja svoju ćerku, popularnu glumicu Ljiljanu Blagojević, ne obazirući se na komentare tradicionalnog društva.

- Mila moja babuška, ne brini, neće biti patetike, samo iskrene emocije. Danas je dan kada si se rodila... Po prvi put ti ga neću čestitati... Neće biti torte koju sam ti kupovala svake godine... Po prvi put neće biti rasprave da umesto ja tebi da dam poklon ti insistiraš da ja uzmem pare od tebe jer sam, kako si govorila, mlađa i potrebnije su mi... Po prvi put neće biti tvog osmeha... Kad bi samo znala koliko mi nedostaješ... Al ja znam da ti mene čuvaš... Tako si mi rekla pre neku noć u snu kad sam te sanjala... Anika je ista ti... Grlim te beskrajno - napisala je Kalina.

Takođe, i Ljiljana se istog dana prisetila žene koja ju je donela na svet i uz fotografiju na kojoj Kalina pozira kraj bake napisala:

- Prvi mart bez tebe, mila moja majko.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ljiljana_blagojevic/Instagram

Pogledajte još