PREMIJERNO NA RTS 1: Komedija za sve generacije - "LAKO JE RALETU"

Od 26. januara, na Prvom programu Radio-televizije Srbije, emituje se nova humoristička serija "Lako je Raletu".

Nastala prema kultnom američkom sitkomu iz devedesetih godina - "Svi vole Rejmonda", "Lako je Raletu" komedija je za sve generacije. U cipele komičara Reja Romana uskočio je Andrija Milošević, i otelotvorio lik uspešnog sportskog novinara Raleta, koji vodi dinamičan život, trudeći se da bude (koliko je to moguće) i posvećen muž, i uzoran otac, i dobar sin i brat. Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Foto: Vision team

Dok Ivana na sve načine pokušava da održi red u kući i brine o troje dece, istovremeno joj svakodnevicu remete dosadne prve komšije - Raletovi roditelji i brat, koji zajedno žive u stanu prekoputa, i koji prosto obožavaju da slobodno vreme provode baš kod Raleta i Ivane, zadirući u svaki delić njihovog ličnog života.

U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim doživljajima i svim nezgodama i nesporazumima sa kojima se savremeni parovi i roditelji susreću, prepoznaće se mnogi. A da li ćemo zaista moći da kažemo "lako je Raletu" ostaje da se uverimo radnim danima od 20 časova na Prvom programu RTS-a!

Foto: Vision team

Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević i Matija Lukešević
Scenaristi: Tanja Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević, Dušan Bulić
Reditelji: Ognjen Janković i Predrag Ličina
Kostimografkinja: Snežana Karl
Scenograf: Vlada Vićentić
Direktori fotografije: Darko Stanojev i Vladimir Ilić
Montažer: Aref Zaabi
Direktorka serije: Jovana Mijović
Izvršni producent: Dragan Đurković

Izvor: RTS
Foto: Vision team

Pogledajte još