Jelena Karleuša zaintrigirala Francuze

Ekipa francuske nacionalne televizije zajedno sa urednikom emisije "24 sata", Džejmsom Andreom, bila je gost srpske pop dive Jelene Karleuše u Beogradu.

Andre je sa svojom ekipom došao u sprsku prestonicu kako bi proveo ceo dan sa JK od čega će potom nastati dokumentarna emisija.

- U Francuskoj vlada veliko interesovanje za likom i delom Jelene Karleuše, a intrigantna je i priča o njenom braku sa Duškom Tošićem, nekadašnjem igračem francuskog fudbalskog kluba "Sošo" - kaže Andre, a prenosi "svet.rs".

(old_image)

Kao dobra domaćica, JK je francusku TV ekipu odvela i do kraja u kom je odrasla, kao i drugih, za nju bitnih, mesta u Beogradu. U haljini i cipelama sa potpisom "Lanvin" i sa "Chanel" tašnom u rukama, JK je ispričala mnoge zanimljivosti iz svog života, karijere, ali nije zaboravila da se dotakne ni mnogih bitnih političkih tema i ljudskih prava, a posebno prava homoseksualaca.

- Predstavili smo je francuskim gledaocima kao balkansku verziju Madone. Kroz priču o Jeleni, umetnici koja ruši predrasude, bavi se ljudskim pravima i pisanjem, želeli smo da pokažemo francuskoj javnosti novo lice Srbije - objašnjava još Andre.

Ekipa francuske televizije je otišla iz Beograda sa DVD-jevima sa koncerta "All About Diva", a JK se, kao što često čini, putem iPhonea obratila svojim fanovima na Facebooku sledećim rečima:

- Najlepše je imati miran i spokojan san, i biti dobar i pošten čovek. Život je lep!

A ovako je to "druženje Francuza sa Divom" izgledalo iz "oka" TV Prva...

Pogledajte još