Partizan u Subotici, Zvezda dočekuje Čukarički

BEOGRAD, 8. april 2011. (Beta) - Utakmicama 21. kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeći Partizan gostuje kod Spartaka u Subotici, dok će drugoplasirana Crvena zvezda ugostiti Čukarički.

Crno-belima je gostovanje u nedelju u Subotici (15.30). verovatno najteže do kraja šampionata, a prošle sezone Partizan je na severu Bačke osvojio samo bod.

Partizan ni u prvom delu tekućeg šampionata na svom stadionu nije uspeo da savlada Spartak, pošto je utakmica završena bez golova.

U prošlom kolu crno-beli su savladali čačanski Borac sa 2:0, dok je Spartak bio bolji od Slobode Sevojno sa 1:0.

Ekipa Crvene zvezde, koja zaostaje tri boda za Partizanom, u nedelju bi na svom terenu (18) trebalo da ima lak posao protiv poslednjeplasiranog Čukaričkog.

Crveno-beli su prošlog vikenda savladali domaći Javor sa 2:0, a Čukarički izgubio od Smedereva sa 1:0.

Fudbaleri trećeplasirane Vojvodine u subotu će u Novom Sadu dočekati Slobodu Sevojno, tim koji se nalazi u sredini tabele. "Lale" su u prošlom kolu u gostima pobedile Metalac sa 1:0.

U malom gradskom derbiju na Banjici u nedelju sastaće se domaći Rad i OFK Beograd (14.30). "Građevinari" igraju odlično i nalaze se na četvrtom mestu, a prošlog vikenda su pobedili kulski Hajduk sa 1:0. OFK Beograd je takođe slavio, u Inđiji sa 2:1.

Pogledajte još