IMAŠ LI POJMA KO SAM JA? TO JE ZA ČAST, NE ZA OSEĆANJE UGROŽENOSTI: Objavljen navodni snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića


Danijela Štajnfeld imenovala je danas glumca Branislava Lečića kao svog silovatelja, a sada je isplivao snimak u kom navodno njih dvoje razgovaraju godinama nakon što se desio napad na glumicu.

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora, čini se, koji je glumica snimila sa svojim napadačem nekoliko godina posle silovanja.

Taj razgovor je snimala, i u njemu se čuje da osoba na snimku ne poriče da se između nje i Danijele Štajnfeld nešto svakako dogodilo.

Podsetimo, ovaj snimak je prvo objavljen u filmu glumice "Zaceli me", ali glas muškarca, za kog se veruje da je Branislav Lečić, bio je distorziran kako se ne bi znalo ko je u pitanju. Snimak sa nedistorziranim glasom predat je tužilaštvu, a objavio ga je Insajder.

Na snimku se čuje sledeći razgovor:

- Ne sećaš se da sam plakala? - započela je glumica.

- Sećam se.

- Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila.

- Zašto?

- Nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne? - upitala je Danijela, a muškarac je odgovorio:

- Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ***** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?

- Znači ti ne poštuješ moje "ne"?

- Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti ja kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti - rekao je muškarac.

Izvor: B92.net
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.