GLUMICA SIGURNA DA ĆE KOLEGU OTERATI NA SUD: Postoje još dve žrtve Branislava Lečića koje će svedočiti u korist Danijele Štajnfeld?!

Danijela Štajnfeld tvrdi da postoje još dve žrtve Branislava Lečića! Glumica je poverila svojoj majci Mariji da je reč takođe o glumicama i da će one u tužilaštvu svedočiti u njenu korist.

Sve ovo otkriva jedna od prijateljica Danijeline majke, koja je zbog cele situacije insistirala na anonimnosti.

- Družim se sa Marijom godinama i vidim da mnogo teško sve podnosi. Zato sam odlučila da ispričam njenu stranu priče, jer ona nema snage za to. Rekla mi je da će svedočiti u Danijelinu korist, ali i da njena ćerka ima još dva svedoka. Reč je o glumicama koje su takođe bile na meti Branislava Lečića. Bez obzira na to što je on prošao poligraf, i Danijela i njena majka su uvereni da će na kraju protiv Leke biti podignuta prijava i da će mu se suditi za silovanje - kaže sagovornica.

Ona dodaje da je njena prijateljica odlučila da napusti Srbiju jer trpi veliki pritisak zbog svega što je Danijela javno ispričala:

- Mariji svakog dana stižu preteće poruke i pozivi. Ubeđena je da je maltretiraju Lečićevi prijatelji. Sve poruke čuva, a razgovore snima i dostaviće ih policiji. Na ivici je snage, pa je odlučila da ode iz Beograda. Skloniće se kod Danijele u Ameriku, pa će doći zajedno u Srbiju kada budu morale da daju izjavu u tužilaštvu. Sigurna je da će njeno dete dokazati da govori istinu.

Izvor: Informer.rs
Foto: danijelastajnfeld/Instagram

Pogledajte još