Sudija Mažić dobio prelaznu ocenu!

Kontrolor suđenja u Subotici, u duelu Spartak Zlatibor voda - Partizan Đorđe Žutić ocenio je arbitražu Milorada Mažića kao dobru i dao mu je prelaznu ocenu, saznajemo iz pouzdanih izvora.

Iako su Subotičani u protokolu uložili žalbu na arbitražu smatrajući je štetnom po Spartak ZV, kontrolor Žutić je ocenio da su odluke Mažića bile ispravne. Videćemo šta će reći Komisija za suđenje.

Partizan je meč dobio rezultatom 2:1, a Subotičani spore oba gola crno-belih, prvi iz penala, a drugi u trećem minutu nadoknade vremena.

Zvezda: Mažića dalje od nas

Na najvećem srpskom stadionu niko nije želeo da se upušta u dublje analize dešavanja na utakmici večitog rivala protiv Spartaka. Portparol crveno-belih Marko Nikolovski preneo stav klupskih čelnika za "Sport".

- Zvezda se ne bavi, niti će se baviti utakmicama svojih protivnika, postoje nadležni organi u našem fudbalu koji će dati sud. Žao nam je samo što smo u Subotici dobili još jednu potvrdu ispravnosti našeg zahteva da Milorad Mažić ne sudi utakmice koje igra Crvena zvezda.



Iliev: Bio je penal

Trenutak koji je izazvao veliku fudbalsku buru u Srbiji, za jednog od aktera nije ni najmanje sporan. Ivica Iliev tvrdi da je prekršaj Marka Mirićabioviše nego očigledan za najstrožu kaznu:

- Ni momci iz Spartaka se nisu bunili, jer se čulo kada me je Mirić udario po nozi! Smešni su komentari koje čitam, samo se u Srbiji toliko diskutuje oko penala. Stalno se traže neke gluposti, pravi se veštački pritisak – priča napadač Partizan o (ne)spornom detalju subotičkog derbija za "Sport".

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još