Marija Karan kao teniserka

Srpska glumica Marija Karan, koja sa velikim uspehom gradi karijeru u inostranstvu, trenutno igra u drugoj sezoni američke televizijske serije “Tajni slučajevi”, koja treba da počne da se prikazuje ovog leta u Americi, piše Blic.

Marija glumi uspešnu profesionalnu teniserku koja je umešana u slučaj koji istražuje FBI.

Prva sezona akcione TV drame “Tajni slučajevi” počela je da se prikazuje jula prošle godine, a Marija gostuje u prvoj epizodi druge sezone.

Za mene je velika čast da imam priliku da snimam sa izuzetno uspešnim glumcima filmske industrije, među kojima su čuveni glumac Piter Galager i talentovana Piper Perabo. Nadam se da će se serijal uskoro naći i u programskoj šemi neke od TV stanica u Srbiji pošto je u pitanju zanimljiva i neobična serija - kaže Marija.

Inače, Piter Galager do sada je ostvario brojne uloge u Holivudu, a sećamo ga se po ulozi Dina Stejsija u seriji “Kalifonikacija”.

U seriji “Tajni slučajevi” on tumači lik Artura Kembela, direktora odeljenja za ilegalne radnje u CIA.

Glumica Piper Perabo koja igra agenta Eni Voker prošle godine nominovana je za Zlatni globus za najbolju glumicu, a igrala je i u seriji “Red i zakon”. Među glumcima je i Kristofer Greham, poznat po ulozi Henrija iz serije “Ružna Beti”.

Pogledajte još